Copyright @ Michavreluk dolor
Updates en foto’s uit de oude doos In de loop der jaren leer je vele fijne, leuke zielsgenoten kennen.  Met heel wat van hen heb ik samen gelopen, of voor en/of na de wedstrijd een geanimeerd babbeltje geslagen ...    
Elsiís en Michaís marathon- & ultrasite Sterven doe je maar een keer, bijna sterven kan altijd Live to love & love to live HOME Planning Welkom Prestaties Het begin Archief ARCHIEF
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20
Marathon 04.11.2012 Sint-Oedenrode
Gedeeltelijk on en off-road ... een mooie marathon tussen Eindhoven en Den Bosch. Elsi finishte weer ruim onder de 4 uur: 3.55 en sukkelaar Micha in 4.28. Ook op de foto links loopvriend Christian Herteleer.
Naast mij een ouwe getrouwe Nederlandse maat, niemand minder dan Hans Buis. Wij hielden mekaar levend tijdens de Sint- Oedenrode 42K.
25.11.2012 NATUURMARATHON GELDROP
Hierboven mijn en Elsi’s Amsterdamse vrienden Boukje, Paul en Janine.  Proficiat allen!
De gratis Geldrop natuurmarathon ... met veel open heide en sparrenbossen ... in de bossen was het lekker lopen, maar die dekselse open vlakten ... daar ging een heuse stormwind aardig tekeer... het ging geen meter vooruit ... de tijden spreken voor zich: Elsi finishte na 4.40 en ik na 4.46 ... op de foto Vanessa, Jacques en Els.  
29.12.2012
SM SILVESTER MARATHON MEERSSEN De smerige, vuile maar hihi ... o zo mooie jaarafsluiter: de S(ado) M(asochistische) marathonloop te Meerssen ... met welgemeende dank aan de SM-organisatoren o.a. Jo en Simon ... en alle andere vrijwilligers, respect mensen! ó met clubmaats Elsi, Edward Vanhove, Joeri De Coninck en Vanessa Henneman.
ELSI EN MICHA IN DE TENERIFE ANAGA 44 K TRAIL
Niet normaal, gevaarlijk, had niets met een hardloopwedstrijd te maken, zelfs niet met een wandeltocht, het was een heuse bergbeklimming met duizelingwekkende afgronden op gladde 50 cm-brede uit de rotsen uitgehouwen paadjes die vaak bijna loodrecht omhoog gingen en tegen de rotswand plakten ... en over die 44K heb ik liefst 8.47 u gedaan, Elsi heeft even voorbij het km 23-punt een verkeerd pad genomen en heeft uren gedwaald op zoek naar het juiste pad, tevergeefs en ze is dan door de reddingsploeg na 3 lange zoekuren terug naar de bewoonde wereld gebracht. Haar wedstrijd zat er dus na goed 26 km op.
Vandaag de 20 km trail 'Poort naar het Heuvelland' in en nabij het Nederlands-Limburgse Beek gelopen. Clubmaats Gerd Meertens en Joeri tekenden ook present. Joeri vlamde weer en met 1.29 finishte hij in de voorste gelederen, terwijl Gerd en ik er 2.24 over deden. En de 10 km smurrie en Limburgse klei onderweg namen we er met de glimlach bij, dit is net waarom we het doen, puur natuur opsnuiven op een zondagmorgen in het Zuid-Limburgse heuvelland.
06.01.2013  POORT NAAR HET HEUVELLAND
Elsi vertrok om 8.00 u en wij om 10.00 u .... zij ging dan ook voor de 70 km!
Ook loopvrienden Leon en Lisette  - en ik - ( 35 km) waren op die koude 23ste februari in Lasne, ... dochterlief Kristel (22 km) trouwens ook, zij liep die afstand samen met haar hondje ...
23.02.2013  TRAIL de MAZERINE TE LASNE
Onze RUN & FUN Joggingclub heeft geschiedenis geschreven:
Elsi werd tot Genker sportvrouw van het jaar 2012 verkozen ... niet sant in eigen land, maar wel erkenning in het kleine Genk, waarvoor dank sportraad, sportdienst en sportschepen! O ja, voor wie het nog niet moest weten: Elsi is wereldkampioen W55 100K hardlopen, titel behaald in april 2012 in het Italiaanse Seregno ... We waren net op tijd terug in Genk voor de viering ... wij liepen namelijk de Trail de Mazerine in Lasne, Waals-Brabant, waar Elsi 2de in haar categorie werd in de 62 km-race (effectief liep zij er 70 in 8.30 u... zij legde samen met heel wat anderen meer afstand af dan gepland was .... wegens verdwenen pijltjes) en ikke werd 2de 60+ in de 35 km in 4.11 u. Zware, pittige trail bij vriestempera- turen, water in camelbak en flesjes bevroren ....
Met ongeveer 18 naalden in handen, benen en lijfje belde een medeloper de organisatie en het rode kruis kwam mijn onfortuinlijk vrouwke oppikken, waarna ze naar de rodekruispost bij de meet werd vervoerd, waar ik haar opwachtte, want doorlopen was geen optie. Door kundige handen werden de boosdoeners verwijderd en Elsi knapte zienderogen op ... Feit blijft dat ze daarna nog kwiek rondhuppelde en helemaal nog fit genoeg om met enthousiasme te vertellen over hoe mooi de loop was en wat een perfecte organisatie dit gebleken is. Zij was helemaal niet teleurgesteld omdat ze 20 uur lang lekker gelopen had en genoten had van wat het berglandschap aan fraais te bieden had en vooral ook van de prachtife panoramische uitzichten, wat ik volmondig kan beamen. Vandaag zijn we dan voor de resterende 10 dagen naar het zuiden van het eiland getrokken waar we een appartement huren. Bij leven en welzijn!
The curse of the Canary Islands Met mijn eindtijd van 6.07.34 ben ik best tevreden, temeer daar ik als vierde verteraan geklasseerd werd ... maar Elsieke, ocharme, moest na ruim 20 u wedstrijd - en op 4 km van de meet - de strijd staken. Na Tenerife dus nu Gran Canaria dat haar niet gunstig gezind is, zou er toch een vloek rusten op Elsi en deze vulkanische eilanden ... Het was over drieën in de nacht toen ze struikelde en in een cactus belandde.
02.03.2013  TRANS GRAN CANARIA LAS PALMAS
Op zondag 14.04 in Rotterdam samen met clubmaat Ben Mol zijn laatste langeafstand-hardloopwedstrijd gelopen. Ben heeft ruim 600 marathons/ultra's op zijn palmares. En weten dat mijn vriend meer dan 25 jaar na een hartstilstand, én met een defibrillator én nieuwe heup én met een kapotte voet ...  en met heel veel pijn die allerlaatste taak tot een goed einde wist te brengen. Samen liepen we na 5.18.22 u over de meet. Ben liep zijn eerste (van 20 Rotterdam marathons!!!) en dus nu ook zijn laatste marathon in Rotterdam, de cirkel is voor hem nu rond. Ben, het was een uitzonderlijke eer naast jou dit te mogen meemaken. Vrienden - wij  spreken mekaar met ,broer, aan - blijven we voor het leven. Nu kunnen jij en Lies met volle teugen van het leven genieten, een nieuw gelukkig hoofdstuk is aangebroken, een letterlijk zonnige periode die zich voor een groot gedeelte in Side zal gaan afspelen. Geniet, beste broer en zus!
14.04.2013  AFSCHEID HARDLOOPCARRIERE BEN MOL ROTTERDAM MARATHON
Elsi: 4.21.49 - Ben en ik: 5.18.22
Ons clubke heeft er weer gestaan in de cretes de spa: met z'n vieren aan de start en met z'n vieren gefinisht ... als je weet dat ruim 1/4 van de 500 deelnemers de meet niet haalde door de bijtijds dikke sneeuw en modder, nou dan mogen onze prestaties niet onderschat worden: onze Jacques werd 3de M60 in 7.12.51 en ik 7de M60 in 8.24.51; Vanessa eindigde als
8ste W40 in 7.12.52 (samen met Jacques  dus) en ons Elsieke liep samen met mij en eindigde als 2de W55 ... Clubmaat Gerd liepde 21 km en finishte na 02.30.48
30.03.2013  CRÊTES DE SPA 55 KM
Bijna 8,5 uur samen genieten van het traillopen ... Wat kan het leven toch mooi zijn!
07.04.2013 - De Marathon te Zwalm:  Vlaanderens mooiste ...
Vandaag de Zwalm marathon gestrompeld of noem het een 'off day' maar met de onvoorwaardelijke steun van clubmaat Jacques toch de finish gehaald in weliswaar een te verwaarlozen tijd van 4.48.21 terwijl het jonge veulen Elsi genaamd er weer losbenig rondhuppelde en na 3.55.38 de eindmeet bereikte.  Het was nochtans genieten ondanks de pijn. Vlaanderend Mooiste heeft zijn/haar naam niet gestolen, het is inderdaad een mooie marathon met prima bevoorradingsposten en vriendelijke bediening, uitstekend gepijld en attente seingevers ... en surplus bij dit alles was dan nog het heerlijk weertje!  Als eerste organisatie een pluim naar de inrichters. PS  Wat heeft de Vlaamse Ardennen toch voor fraais te bieden!